Brabants Kampioenschap Basis speurhonden 2017

On 30 mei 2017 by indenoudeneik@gmail.com

30 april 2017

Super trots op mijn hondje!!! Vandaag met Britt of the Old Oak (BRN 25555, 2 jaar en 4 maanden oud) deelgenomen aan het Brabants Kampioenschap Basis speurhonden bij de Trouwe Mechelaar in Lage Mierde. Vandaag viel alles op zijn plaats hetgeen resulteerde in een prachtige 1e plaats. 

Britt Brabants kampioen basis speurhond met 212 uit 215 punten! 

Twee jaar geleden werd ik met Beau of the Old Oak, de moeder van Britt ook Brabants Kampioen. Daarnaast behaalde Britt ook nog eens de snelste tijd in het zoeken van de kleine voorwerpjes. We hadden samen maar 40 seconden nodig om drie voorwerpjes te zoeken, te verwijzen en bij de keurmeester in te leveren. Ongekend snel!! 

Een prachtige boodschappentas met inhoud ging naast de wisselbeker mee naar Berlicum!

Comments are closed.